RETKET 2023

HUOMIO! KAIKKIEN retkien bussit lähtevät  Marolankadun turistipysäkkiltä!

Varmista aina puhelimitse tai sähköpostilla, että haluamallesi matkalle on tilaa, ennen kuin maksat matkan tilille!

MATKOJEN MAKSUT: Matkat maksetaan eräpäivään mennessä joko yhdistyksen tilille, tai toimistolle (vain käteismaksut) Peruutukset tehtävä aina ENNEN eräpäivää. Eräpäivän jälkeen maksamattomia maksuja karhutaan tekstiviestillä ja soittamalla. Olethan ystävällinen ja kuittaat tekstiviestin saaduksi ja vahvistat samalla lähdetkö mukaan. 
Joissakin tapauksissa peruuttamattomasta matkasta veloitetaan matkanjärjestäjän kulut (esim. vahvistettu ruokailu, lippu ym.)

Matkoille ilmoittaudutaan yhdistyksen toimistolle p. 03 782 7084 ma  ja ke klo 9 - 14  tai matkanvetäjille. Toimisto suljettu ajalla 22.6.- 31.7.2023
Retkien vetäjinä toimivat Ulla Hirvonen puh. 040 543 2688 ullakhirvonen@gmail.com ja Helena Lindstedt p. 040 7429302 htlindstedt@gmail.com

Matkat suositellaan maksettavaksi aikaisintaan eräpäivänä!  jolloin vältytään turhilta palautuksilta.

 

KESÄINEN RETKI KEURUULLE ke 14.6.2023 Lähtö Lahti Marolankatu klo 8.00 ja Asikkalan turistipysäkki klo 8.30 (paluu n. klo 19.00)
Hinta 120 € sis. bussimatkat, ruokailun, opastukset, kahvit ja risteilyn.
Maksu ja sitova ilmoittautuminen ma 29.5.2023 mennessä.
Maksettaessa käytettävä viitettä 20491
Menomatkalla kahvit Jämsässä.
Ohjelmassa opastettu Vanhan Keuruun parhaimmat palat.
Sisäpiika Kaisan draamaopastus Keuruun vanhassa kirkossa, Tutustuminen Keuruun vanhaan rautatieasemaan, jossa ’Keräilyn kätköistä’ -näyttelyssä parhaimmalle paikalle ovat esille päässeet mm. entisajan nuket ja emalit.
Siirtyminen pappilaan. Herkullinen Kesälounas noutopöydästä Keuruun vanhassa pappilassa ja pappilan historian esittely.
Lounaalla pöydät katetaan valmiiksi juhlakattauksella sekä astiat kerätään pöydistä.
Piipahdus pappilan vanhassa kivinavetassa ja alueen aitoissa ainutlaatuisessa putiikissa muodin, asusteiden, korujen ja lahjojen parissa.
Risteily siipirataslaiva Elias Lönnrotilla kauniin Keurusselkä-järven aalloilla Ahtolan satamasta Ahtolan satamaan
Kondiittorin leivoskahvit siipirataslaivalla


HEINOLAN KESÄTEATTERI Hulvaton komedia ”Tenorit liemessä” ti 4.7.2023
Lähtö klo 12.45 (Näytös alkaa klo 14.00, paluu n. klo 17.00)
Hinta 60 € sis. bussimatkat, pääsylipun ja väliaikakahvit
Maksu ja sitova ilmoittautuminen ma 29.5.2023 mennessä.
Maksettaessa käytettävä viitettä 20501
Hulvaton komedia Tenorit liemessä tarjoaa takuuvarmaa ja hauskaa viihdettä täysin katetulla Heinolan kesäteatterilla!
Eletään 30-luvun Pariisissa ja näyttämö on katettu valmiiksi vuosisadan konserttia varten. Miten manageri saa pidettyä italialaisen lemmenkipeän supertähden ja hänen kuumaverisen vaimonsa kurissa, että konsertti toteutuisi? Näytelmä on hulvattoman hauska komedia oopperamaailmasta.
Ohjaus: Sari Siikander
Rooleissa mm. Santtu Karvonen, Heikki Hela, Pihla Penttinen, Kaisa Hela ja Antti Lang.

 

 

SAVONLINNAN OOPPERAJUHLAT to 20.7.2023 Gioachino Rossinin Sevillan Parturi
Lähtö klo 12.00 (paluu pe n. klo 02.30)
Lipun hinta 180 € sitova ilmoittautuminen 18.1 mennessä, maksupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Loppumaksu 110 € sis. bussimatkat, ruokailun Tertin kartanossa ja paluumatkan eväät. Maksu to 13.7.2023 mennessä.
Maksettaessa käytettävä viitettä 20530
Sevillan parturin jälkeen lehdissä on epäilty, onko Olavinlinnassa koskaan naurettu niin paljon. Kari Heiskasen ohjaama Parturi on yleisömenestys, koominen täysosuma, ja siksi täydellinen hersyilevään kesäiltaan. Heiskasen ohjauksessa kaikki työryhmän jäsenet ovat saaneet tuoda oman mausteensa keitokseen. Muotisuunnittelija Teemu Muurimäki on luonut esityksen valloittavat puvut ja Antti Mattila aurinkoisen lavastuksen. Itse parturi Figarona laulaa Ville Rusanen.
Komiikkaa on mitä suurimmassa määrin myös Rossinin musiikissa, kirjoitettuna jokaiseen nuottiin. Se tuo tapahtumiin lisätasoja ja tarjoaa loputtomasti uutta ammennettavaa niillekin, joille ooppera on jo tuttu.

 

TULOSSA SYYSKAUDELLA:

Lahden kaupunginteatteri ”Tootsie” pe 6.10.2023 Näytös alkaa klo 13.00 (Juhani Näyttämö)
Maksu ym. tiedot myöhemmin
Rakastettu komedia uutena musikaalina! Michael Dorsey on lahjakas näyttelijä, jonka on hankalaa saada jalkaa oven väliin Broadwaylla. Kommunikaatiotaidoissa on nimittäin toivomisen varaa: Michael ei kuuntele, sillä hän on aina oikeassa. Tottakai on. Mikseivät muut näe sitä?

Kun vastaan tulee houkutteleva koe-esiintyminen, katsoo Michael lopulta peiliin ja suostuu muutokseen – joskin hiukan toisenlaiseen, mitä hänen ystävänsä ja agenttinsa suosittelivat. Nyt näyttämölle keikkuu koroissaan Tootsie – ja hänellä on ääni, jota on pakko pysähtyä kuuntelemaan! Mutta miten käy jos rooli putoaa?
Tootsie -musikaali perustuu rakastettuun, Oscar-palkittuun elokuvaan, jota tähdittivät Dustin Hoffmann ja Jessica Lange. Tuoreessa musikaalissa tarina on tuotu tähän päivään ja Suomen kanta-esityksessä Tootsiena nähdään Joel Mäkinen.

 


Helsingin Kaupunginteatteri Agatha Christien HIIRENLOUKKU la 21.10.2023  Esitys alkaa klo 13.00
Hyytävän jännittävä klassikkodekkari

ARENA-näyttämö –Esitys on suunnattu aikuisille. Emme suosittele esitystä alle 12-vuotiaille.

Hinta ym. tiedot ilmoitetaan myöhemmin

Dekkarikuningatar Agatha Christien Hiirenloukku sijoittuu nostalgiseen 1950-luvun Englantiin. Vuonna 1952 Lontoossa ensi-iltansa saanut teos on maailman pisimpään yhtäjaksoisesti esitetty näytelmä, kiistaton klassikko ja käsittämättömän suosittu teatteri-ilmiö. Nyt tämä hyytävä jännitysnäytelmä nähdään Helsingin Kaupunginteatterissa, tiivistunnelmaisella Arena-näyttämöllä.

Mollie ja Giles ovat nuori, onnellinen pariskunta. Heillä on edessään aivan erityinen päivä, he ovat avaamassa Monkswellin täysihoitolaa vanhaan perintökartanoon keskelle maaseudun rauhaa. Kun kaikki on valmista asiakkaita varten, iskee lumimyrsky ja sekoittaa suunnitelmat. Samaan aikaan radiossa poliisi tiedottaa Lontoossa tapahtuneesta murhasta, jonka tekijää etsitään.

Kun asiakkaat lopulta pääsevät myrskyn läpi kartanon lämpöön, tunnelmallinen täysihoitola herää eloon. Mollie ja Giles saavat palveltavakseen vaativan vierasjoukon, eivätkä kaikki tunnu tulevan toimeen keskenään. Juuri ennen kuin lumi saartaa kartanon ja tukkii tiet, paikalle saapuu poliisi varoittamaan murhaajasta, joka on jättänyt viestin: seuraava uhri löytyy Monkswellin täysihoitolasta.

Kuinka murhaaja pääsee lumimyrskyn keskeltä kartanoon? Vai onko hän jo siellä?

ROOLEISSA: Elina Keinonen, Severi Saarinen, Sanna-June Hyde, Sauli Suonpää, Joel Hirvonen, Helena Haaranen, Santeri Kinnunen, Risto Kaskilahti

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Matkat voi maksaa toimistolle (vain käteismaksut)
tai pankkiin: Danske Bank FI59 8000 1270 2537 93
Käytä maksaessasi viitenumeroa. Kaikki matkat maksetaan omalla viitteellään! Muista maksaa lippusi eräpäivään mennessä ja ilmoita peruutukset ajoissa ennen eräpäivää!
Veloitamme peruuttamattomista matkoista vähintään lipun hinnan!  MUISTA ilmoittaa erityisruokavaliosi! Matkoilla liiton järjestövakuutuksen turva jäsenille ilman yläikärajaa.
Mikäli et nouda lippuasi etukäteen toimistolta, se on noudettava
matkanvetäjältä viimeistään 15 minuuttia ennen esitystä! HUOM! koskee vain Lahdessa olevia esityksiä.
Retkien ja kulttuurimatkojen vetäjinä toimivat Ulla Hirvonen
puh. 040 543 2688 ullakhirvonen@gmail.com ja Helena Lindstedt p. 040 7429302 htlindstedt@gmail.com

 

RETKET JA KULTTUURIMATKAT

LAHDEN REUMAYHDISTYS RY