YHDISTYSTOIMINNAN PALAUTE PULINAT

Tähän voit kirjoittaa meille palautetta, risut ja ruusut. Palautteesi jää sivulle näkyviin. Yksityiset kyselyt, jäsenrekisteriä koskevat asiat ja yksityiset kommentit suoraan sähköpostilla lahreuma@phnet.fi

Siirrä/aseta puhekupla kuvaan hiiren avulla

Kirjoita teksti puhekuplaasi

Shape:

Kirjoittaja Mirja Sinikka, 28. elo, 2014
Kesäkauden viimeinen matka maittavalle Lemin särälle ja lehmusten kaupunkiin Lappeenrantaan oli todella mukava.
Kiitos Helenalle ja Ullalle sekä tiimille hyvistä järjestelyistä ja iloisen tunnelman luomisesta myös matkakumppaneille.
Kirjoittaja Raija Saukkola, 13. joulu, 2012
Miten ilahduinkaan, kun avasin kotisivun - otsikkopalkki on mielestäni nyt tyylikäs ja selvälukuinen. Bravo!

Kiitos samalla taas niin hyvin järjestetystä joulu- ja oopperamatkasta Tallinnaan.
Kirjoittaja Raili Rintala-Röksä, 2. joulu, 2012
Olipa mukava nähdä ja tavata lähes 100 päinen joukko reippaita lahtelaisia Hartolan komiassa kirkossa ja Linnahotellin herkullisella lounaalla. Ihailtavan aktiivisia nuo
lahtelaiset!