TAPAHTUMAKALENTERI

Jäsenilloissa joissa kahvi- ym. tarjoilu,
kahvimaksu 2 €/hlö
ARVOSTATHAN VAPAAEHTOISTEN TEKEMÄÄ TYÖTÄ!

Tilaisuudet yhdistyksen tiloissa Vapaudenkatu 1 D, 2. krs. ellei toisin mainita

Myyjäiset markkinapäivinä  ke 3.8. klo 9 - 14.
yhdistyksen tiloissa.
Voit syödä keittoa ja juoda kahvit paikan päällä sekä nauttia myyjäistunnelmasta. Osta keittoa ja leivonnaisia myös kotiin vietäväksi. Arpajaiset ja kirpputori sekä runsas valikoima myytäviä käsitöitä.
Myyjäisten, arpajaisten ja kirpputorin tuotolla saamme varoja yhdistyksen toimintaan. Kaikki lahjoitukset ovat tervetulleita arpajaisvoitoiksi tai myyntiin. Otamme vastaan hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita kirpputoritavaroita, ei kenkiä

YHTEISLAULUA ja päiväkahvit klo 14.00.  Lauletaan vanhoja iskelmiä vaihtuvin teemoin vuosikymmenten varrelta yhdessä Lahden seudun senioriopettajien kanssa.
maanantaisin  28.2., 28.3., 25.4.
Musikantteina toimivat Hanna Viitanen ja Riitta Parviainen.
Olet tervetullut mukaan vaikka vain kuuntelemaan.

KANTELERYHMÄ kokoontuu yhdistyksen tiloissa Vapaudenkatu 1 D, 2. krs.
Maanantaisin klo 13.30 – 14.30
alk. 7.2., 21.2.  7.3., 21.3., 4.4.,  TIISTAI 19.4. korvaava tunti, 2.5., 9.5.,  16.5., 30.5.
Vetäjänä musiikinopettaja Hanna Viitanen p. 0400 812431
sähköposti  hannaeriika.viitanen@gmail.com

Lahden Lähimmäispalvelu ry
järjestää monipuolista ryhmätoimintaa yhdistyksen tiloissa joka toinen tiistai parittomilla viikoilla. klo 12.00 – 13.30 alk. 15.2.2021 - 10.5.2022
Ryhmään ovat tervetulleita kaikki seniori-ikäiset.
Luvassa mukavaa yhdessäoloa, vaihtelevaa toimintaa ja vierailuja alueen kulttuurikohteissa. Toiminta järjestetään RAY:n tukeman KIINNI ELÄMÄSSÄ hankkeen puitteissa. Toiminta on maksutonta, kahvittelusta kerätään pieni maksu.
Lisätietoja Kaisu Keisala, projektikoordinaattori p. 050 431 9937

♦TOUKOKUU

VIRE-LAVIS to 12.5. klo 11 - 12.
Tervetuloa kokeilemaan Vire-Lavista yhdistyksen tiloihin. Laita rennot vaatteet ja tossut jalkaan, Vetäjänä Hanna Viitanen

Helppo, hauska ja hikinen sovellettu liikuntamuoto Vire-Lavis pohjautuu Lavis-lavatanssijumppaan ja on siitä sovellettu versio henkilöille, joilla on sairauden, vamman tai muun syyn vuoksi toimintakyvyn rajoituksia. Vire-Lavis -tunnit toteutetaan pääosin istuen ja/tai tuolia apuna käyttäen. Vire-Laviksen peruskurssin tanssilajit ovat: humppa, valssi, jenkka, tango, polkka, salsa ja rock.

Kevätkauden päättäjäiset ti 17.5. klo 13.00.
Pientä ohjelmaa, yhteislaulua ja kahvitarjoilu.

TULE MUKAAN!!

Sinustako vapaaehtoinen?  Kaipaatko yhteisöllisyyttä ja tekemistä?
Tule mukaan Lahden Reumayhdistyksen iloiseen joukkoon,
yhdessä olemme enemmän!

Vapaaehtoisena voit olla mukana auttamassa erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, vertaisryhmänvetäjänä, liikuntavastaavana ym.
Onko sinulla jokin erityisosaaminen? Tule ja kerro mitä haluaisit tehdä.
Kaikki ideat otetaan ilolla vastaan!

Pääset mukaan toimintaan myös liittymällä yhdistyksen jäseneksi:
Jäsenenä voit osallistua kaikkiin vertaistuki ja liikuntaryhmiin, tule mukaan!
Liity jäseneksi täyttämällä jäsenhakemus  (linkki avautuu klikkaamalla)