TAPAHTUMAKALENTERI

Jäsenilloissa joissa kahvi- ym. tarjoilu,
kahvimaksu 2 €/hlö
ARVOSTATHAN VAPAAEHTOISTEN TEKEMÄÄ TYÖTÄ!

Tilaisuudet yhdistyksen tiloissa Vapaudenkatu 1 D, 2. krs. ellei toisin mainita
Reumaliiton toimintateema vuodelle 2021 on vapaaehtoisuus vahvistaa.

ALOITAMME SYKSYLLÄ ELOKUUN MARKKINOILLA JA SYYSKUUSSA ALKAA NORMAALI
TOIMINTA, MIKÄLI KORONARAJOITUKSET SEN SALLIVAT!

MYYJÄISET JA KIRPPUTORI

Markkinapäivinä   4.8. klo 9 - 14. yhdistyksen tiloissa. VAIN KORONARAJOITUKSIEN SALLIESSA!
Voit syödä keittoa ja juoda kahvit paikan päällä sekä nauttia myyjäistunnelmasta. Osta keittoa ja leivonnaisia myös kotiin vietäväksi. Arpajaiset ja kirpputori sekä runsas valikoima myytäviä käsitöitä.
Myyjäisten, arpajaisten ja kirpputorin tuotolla saamme varoja yhdistyksen toimintaan. Kaikki lahjoitukset ovat tervetulleita arpajaisvoitoiksi tai myyntiin. Otamme vastaan hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita kirpputoritavaroita, ei kenkiä.

Kaipaatko jotain uutta? Uskallatko innostua? Tule mukaan Reumatroppiin!
Reumatropissa etsitään ja kokeillaan oman hyvinvoinnin aineksia eli ”troppeja” yhdessä muiden kanssa ja itsenäisesti.
Teemoja ovat mm. liikunta, kulttuuri, luonto ja arjen hyvät valinnat, kuten uni ja ravitsemus. Ryhmäläiset tapaavat viikoittain toiminnallisessa ryhmässä ja tekevät viikon aikana tehtäviä kotona.
Ryhmää ohjaavat Reumaliiton kouluttamat vertaisohjaajat Helena Lindstedt ja Ulla-Maija Hallantie.

Kenelle? Reuma- ja tule-sairaille henkilöille, jotka kaipaavat uudenlaista vertaistuellista toimintaa ja eväitä oman hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämiseen.
Missä? Lahden Reumayhdistyksen tilat, Vapaudenkatu 1 D, 2. krs.

Milloin? Ryhmä alkaa ke 13.10.2021 klo 15.00, seuraavat kokoontumiset 20.10., 27.10., 10.11., 17.11., 24.11. Muista tapaamisista sovitaan ryhmän kanssa.
Mitä? Ryhmä käsittelee vertaisohjaajan johdolla vaihtuvia viikkoteemoja, jonka jälkeen lähdetään suorittamaan hauskoja tehtäviä lähiympäristön luontoon.
Mihin ilmoittaudun?
Lisätietoja ja ilmoittautuminen 30.9.mennessä vertaisohjaajille:
Helena Lindstedt p. 040 742 9302 tai Ulla-Maija Hallantie p. 044 5280 508
Ryhmä on sinulle maksuton. Toivomme, että sitoudut osallistumaan ryhmään 10 viikon ajan.
Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan uudenlaista vertaistoimintaa! Ryhmätoimintamallia kehitetään Reumaliiton Reumatroppi hankkeessa.