TAPAHTUMAKALENTERI

Jäsenilloissa joissa kahvi- ym. tarjoilu,
kahvimaksu 2 €/hlö
ARVOSTATHAN VAPAAEHTOISTEN TEKEMÄÄ TYÖTÄ!

Tilaisuudet yhdistyksen tiloissa Vapaudenkatu 1 D, 2. krs. ellei toisin mainita
Reumaliiton toimintateema vuodelle 2021 on vapaaehtoisuus vahvistaa.

MYYJÄISET JA KIRPPUTORI

Markkinapäivinä 4.8., 1.9., 6.10., 3.11., 1.12. klo 9 - 14. yhdistyksen tiloissa.
Voit syödä keittoa ja juoda kahvit paikan päällä sekä nauttia myyjäistunnelmasta. Osta keittoa ja leivonnaisia myös kotiin vietäväksi. Arpajaiset ja kirpputori sekä runsas valikoima myytäviä käsitöitä.
Myyjäisten, arpajaisten ja kirpputorin tuotolla saamme varoja yhdistyksen toimintaan. Kaikki lahjoitukset ovat tervetulleita arpajaisvoitoiksi tai myyntiin. Otamme vastaan hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita kirpputoritavaroita, ei kenkiä.

YHTEISLAULUA ja päiväkahvit klo 14.00.  Lauletaan vanhoja iskelmiä vaihtuvin teemoin vuosikymmenten varrelta yhdessä Lahden seudun senioriopettajien kanssa.
maanantaisin 27.9., 25.10., 22.11.
Musikantteina toimivat Hanna Viitanen ja Riitta Parviainen.
Olet tervetullut mukaan vaikka vain kuuntelemaan.

KANTELERYHMÄ kokoontuu yhdistyksen tiloissa Vapaudenkatu 1 D, 2. krs.
Maanantaisin klo 14 – 15
6.9., 20.9., 4.10., 18.10., 1.11., 15.11., 29.11., 13.12.

Vetäjänä musiikinopettaja Hanna Viitanen p. 0400 812431
sähköposti
hannaeriika.viitanen@gmail.com

♦SYYSKUU

Euroopan kulttuuripäivä Opastettu kotiseutu kävely ke 8.9. Lähtö kauppatorilta kaivon luota klo 14.00 Tutustumme keskustassa paikkoihin joita et ehkä ole aikaisemmin huomannut. Kesto n. 1,5 tuntia. Hinta 5 €/osallistuja. Maksetaan oppaalle, oppaana Anneli Kokkonen Lahden seudun oppaat.

Jäsenilta ma 20.9. klo 17.00 YouTube-videoluentokyselytunti 3 Reumatologi Antti Puolitaival.  Lopuksi keskustelua aiheesta kahvittelun lomassa.

Naistenilta ke 22.9. klo 18.00 Vieraana Fysioterapeutti Siru Orpana Lymfa ja Fysio. Pientä iltapalaa ja mukavaa yhdessäoloa.

♦LOKAKUU

Vuonna 2021 Reumaviikkoa vietetään 10. - 16. lokakuuta teemalla Vapaaehtoisuus vahvistaa.

Maailman reumapäivää vietetään ti 12.10. klo 10. – 13. Olka-pisteellä PHKS. Yhdistyksen vapaaehtoistoimijat vastaamassa kysymyksiin.

Jäsenilta ma 18.10. klo 17.00 Reumatropin verkkoluento, lääkkeettömät menetelmät reumasairauksien hoidossa. Luennoitsija reumahoitaja Anna-Maija Ruotsalainen.

HUOM! Reumatroppi ryhmä on päätetty siirtää kevätkaudelle 2022

Naistenilta ke 27.10. klo 18.00 Vierailijana Ekokosmetologi Teija Pilli ja Diplomiravintoterapeutti Tiina Känkänen. Teemana itsehoito ravinnolla ja luonnontuotteilla. Pientä iltapalaa ja mukavaa yhdessäoloa.

♦MARRASKUU

Jäsenilta ma 15.11. klo 17.00 Reumatropin verkkoluento, Anna itsellesi lupa huomata hyvää. Luennoitsija MB-onnellisuusvalmentaja Auli Malimaa.

Yhdistyksen syyskokous ke 17.11. klo 17.00, kahvit kokouksen jälkeen.

Naistenilta ke 24.11. klo 18.00 Vietetään pikkujoulun merkeissä. Lauletaan joululauluja. Glögiä ja pientä syötävää. Jos sinulta löytyy jokin ohjelmanumero, tuo mukanasi. Kiitos jo etukäteen!

♦JOULUKUU

Yhdistyksen joulujuhla to 16.12. klo 13.00.
Pientä ohjelmaa, yhteislaulua, puuroa ja rusinasoppaa, torttukahvit ja arpajaiset.

Joulumyyjäiset la 11.12. klo 10 – 15. Yhdistyksen tiloissa käsityömyyntiä.
Myynnissä myös riisipuuroa, kahvia ja leivonnaisia.

TULE MUKAAN!!

Sinustako vapaaehtoinen?  Kaipaatko yhteisöllisyyttä ja tekemistä?
Tule mukaan Lahden Reumayhdistyksen iloiseen joukkoon,
yhdessä olemme enemmän!

Vapaaehtoisena voit olla mukana auttamassa erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, vertaisryhmänvetäjänä, liikuntavastaavana ym.
Onko sinulla jokin erityisosaaminen? Tule ja kerro mitä haluaisit tehdä.
Kaikki ideat otetaan ilolla vastaan!

Pääset mukaan toimintaan myös liittymällä yhdistyksen jäseneksi:
Jäsenenä voit osallistua kaikkiin vertaistuki ja liikuntaryhmiin, tule mukaan!
Liity jäseneksi täyttämällä jäsenhakemus  (linkki avautuu klikkaamalla)