LAHDEN REUMAYHDISTYS RY

YHDISTYKSEN TILOISSA KE 3.3. KÄSITYÖMYYNTIÄ KLO 10 - 14.
Maskisuositus, tulethan vain terveenä.

TIEDOTE

TIEDOTE: Yhdistyksen kevätkokous on siirretty ma 29.3. klo 17.00

KORONARAJOITUSTEN JOHDOSTA YHDISTYKSEN TILOISSA TOIMIVAT VERTAISTUKIRYHMÄT PERUTTU 31.3 2021 SAAKKA.

KAIKKI yhdistyksen tiloissa toimivat liikuntaryhmät on peruttu kevään osalta kokonaa!

YHDISTYKSEN TOIMISTO ON AVOINNA 25.1. – 31.3.2021 SEURAAVASTI:
MAANANTAISIN        KLO 10 – 13
TIISTAISIN                KLO 10 – 13
TORSTAISIN              KLO 10 – 14

Kätevät Kädet käsityöryhmän tekemiä käsitöitä voi käydä ostamassa toimiston
aukiolo aikoina.

Yhdistyksen v. 2021 jäsentiedote ja jäsenmaksu postitetaan ensimmäistä kertaa Suomen Reumaliiton toimesta 25.1.2021. Maksu suoritetaan nyt liiton tilille. Käteismaksuja otetaan vastaan toimistolla, mutta suositus on, että jäsenmaksut suoritetaan tilille viitettä käyttäen.

Yhdistyksen jäsentiedotteen supistettu versio lähetetään jäsenmaksun mukana. Varsinaisen Päre jäsentiedotteen voi noutaa yhdistyksen toimistolta aukioloaikoina.

TIETOA MEISTÄ

Lahden Reumayhdistys on Suomen Reumaliitto ry:n jäsenyhdistys. Yhdistys perustettiin
16.11.1947

Lahden Reumayhdistys toteuttaa luentoja, kursseja, vertaistukiryhmiä, liikuntatapahtumia  matkoja/retkiä ja muita tilaisuuksia yhteistyössä mm. Opintokeskus Siviksen, paikallisten ja alueellisten yhdistysverkostojen ja Suomen Reumaliiton kanssa.

TERVETULOA asioimaan ja osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin!
Lahden Reumayhdistys toimii Lahden, Orimattilan, Asikkalan ja Padasjoen alueella.

Tervetuloa viettämään aikaa kanssamme!
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, sinun ei tarvitse olla reumasairas tullaksesi mukaan toimintaamme.

AJATTELE, ETTÄ VOIT –
vaikuttaa, hoitaa itseäsi, olla ystävä ja saada ystäviä!

Videoita ja tapahtumia julkaistaan facebookissa sekä yhdistyksen youtube kanavalla