JÄSENTIEDOTTEITA

TIEDOTE

TIEDOTE KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSISTA TOIMNTAAMME

Keskeytämme toistaiseksi kaiken Lahden Reumayhdistys ry:n järjestämän ryhmä- ja liikuntatoiminnan.
Pyrimme käynnistämään toiminnan normaalisti syyskaudella.
Liikuntaryhmien maksujen palautuksista yhdistyksen hallitus tekee päätöksen myöhemmin, kuitenkin vasta syyskauden alussa.
Seuraamme tilannetta ja ohjeistusta Koronaviruspandemiaa koskien. Noudatamme tässä tilanteessa erityistä huolellisuutta sekä viranomaisten, Suomen Reumaliiton ja THL:n ohjeistusta.
Suosituksena on turhien kontaktien välttäminen vapaa-ajan toiminnassa ja harrastuksissa. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme tilanteen muutoksista kotisivuillamme ja facebookissa.

Huhtikuun aikana tiedotetaan toiminnan jatkumisesta.

THL ohjeistus:

IKÄIHMISET JA MUUT RISKIRYHMÄT:
Älä mene tapaamaan ikäihmistä. Yhteyttä voi pitää muilla tavoin. Mummia ja ukkia ei saisi nyt myöskään pyytää lastenhoitoavuksi. Sama kielto koskee sairaiden läheisten ja ystävien tapaamista. ”Riskiryhmiin kuuluvia ihmisiä pitää suojella nyt kaikin keinoin. Se on oikeastaan yhteiskunnan tärkein tehtävä ”Itse riskiryhmään kuuluvia kehotetaan nyt oman turvallisuutensa vuoksi välttämään erityisesti kaikkia ihmisjoukkoja.