JÄSENTIEDOTTEITA

Jalkahoito

Jalkahoitoa torstaisin yhdistyksen tiloissa HINTAAN 25 €/hoito. SKY kosmetologi Teija Pilli. Yhdistys tukee jalkahoitoa jäsenilleen. Jalkahoidon yhteydessä parafiinihoito käsille yhteishintaan 30 €.

Uutuutena turvehoidot; paikallishoito esim. kipualueelle, käsiin tai jalkoihin, olkapäähän ym. Paikallishoito soveltuu esim. reumasäryn ja psoriasiksen hoitoon.  Huom! Paikallishoito vain muiden hoitojen yhteydessä lisähintaan 5 €.

Hoitoturve on lisäaineeton aito 100 % luonnontuote:
sis. fulvo- ja humushappoja, hyödyllisiä alkuaineita kuten kuparia, sinkkiä, rautaa, magnesiumia ja mangaania. Helpottaa reumaattisia ym. kiputiloja edistää aineenvaihduntaa, kosteuttaa, pehmentää, kuorii ja syväpuhdistaa ihoa. Auttaa psoriakseen, akneen ja atooppiseen ihottumaan.
Jalkahoidon ajanvaraus yhdistyksen toimistolta puh. 03 782 7084  (ma-to) klo 9 - 14.