LIITY JÄSENEKSI SE KANNATTAA

Liittymällä Lahden Reumayhdistyksen jäseksi saat kaikki jäsenedut käyttöösi heti. Lisätietoja löydät jäsenedut sivulta.  Jäsenmaksu vuodelle 2018 on 25 €.

TERVETULOA ILOISEEN JOUKKOOMME! Sinun ei tarvitse olla reumasairas liittyäksesi yhdistyksen jäseneksi. Meille ovat tervetulleita kaikki.

Lomakkeeseen kirjoitetaan alla oleviin kenttiin seuraavat tiedot:
Nimi ja sähköpostiosoite

Isoon kenttään syötetään loput tiedot: (jäsenmaksu lähetetään maapostissa, joten osoitetieto on pakollinen)
Osoite
Syntymäaika
Sairaustiedot
Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta

Jäseneksi liittyminen tulee yhdistykselle sähköpostitse, jonka jälkeen lähetämme teille maapostina jäsenmaksun sekä yhdistyksen Päre lehden.

MUITATHAN, että mikäli haluat päättää jäsenyytesi, on jäsenyys peruttava kuluvan vuoden loppuun mennessä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Laskun maksamatta jättäminen ei automaattisesti lakkauta jäsenyyttä.

Myös osoitteenmuutokset on ilmoitettava yhdistyksen toimistolle.

Jäseneksi voi liittyä myös reumaliiton jäseneksiliittymis kaavakkeen kautta:linkki
Muista valita yhdistys kohdasta Lahden Reumayhdistys

Kirjoita viestisi tähän. Täytä lomake: