LIITY JÄSENEKSI SE KANNATTAA

Liittymällä Lahden Reumayhdistyksen jäseksi saat kaikki jäsenedut käyttöösi heti. Lisätietoja löydät jäsenedut sivulta.  Jäsenmaksu vuodelle 2018 on 25 €.

TERVETULOA ILOISEEN JOUKKOOMME! Sinun ei tarvitse olla reumasairas liittyäksesi yhdistyksen jäseneksi. Meille ovat tervetulleita kaikki.

Lomakkeeseen kirjoitetaan alla oleviin kenttiin seuraavat tiedot:
Nimi
Osoite
Isoon kenttään syötetään loput tiedot:
Syntymäaika
Sairaustiedot
Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta

Jäseneksi liittyminen tulee yhdistykselle sähköpostitse, jonka jälkeen lähetämme teille maapostina jäsenmaksun sekä yhdistyksen Päre lehden.

OHJE: Lähetä painikkeen painamisen jälkeen ruutuun ilmestyy koodi, joka pyydetään kirjoittamaan tekstiruutuun.
Kaksi sanaa= kirjoitetaan ruutuun juuri se minkä näet esim. näkyviin ilmestyy numerosarja 404 kirjoitat siis ruutuun 404  ja tämän jälkeen painetaan uudelleen lähetä.

MUITATHAN, että mikäli haluat päättää jäsenyytesi, on jäsenyys peruttava kuluvan vuoden loppuun mennessä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Laskun maksamatta jättäminen ei automaattisesti lakkauta jäsenyyttä.

Myös osoitteenmuutokset on ilmoitettava yhdistyksen toimistolle.

Kirjoita viestisi tähän. Täytä lomake: