MUUT LIIKUNTATAPAHTUMAT

Valtakunnallista Keltaisen nauhan päivää vietetään ke 14.3.2018
Kokoontuminen Pikku-Vesijärven vesiurkujen luona klo 11.00. Kävelemme yhdessä vaihtoehtoisia reittejä.
Järjestetään yhteistyössä Lahden Seudun Psoriasisyhdistys ry:n kanssa.

ME-Kävely 9.10.2010 Siiri Rantanen ja Anja Kosonen
ME-Kävely 9.10.2010 Siiri Rantanen ja Wilson Kirwa

Reuma ME-kävely la 9.10.2010 klo 12.00 Radiomäen kenttä, Lahti
Tapahtuman tähtivieraana Wilson Kirwa, joka lähetti kävelijät matkaan ja veti alkujumpan.

Tehtiin uusi maailmanennätys Quinnesin-ennätystenkirjaan sauvakävellen. Matkan pituus 3 km.
Kyseessä oli 10 paikkakunnalla samanaikaisesti järjestettävä ennätystapahtuma, jonka suojelijana toimii kansanedustaja Juha Mieto.

Tavoitteena oli herättää keskustelua reumasairauksien hoitomahdollisuuksista ja hoidon resursseista sekä lisätä reumasairaiden hyvinvointia liikunnan avulla.
Väliaikaohjelmassa oli mm. naurujoogaa, jumppatuokio, hanurimusiikkia, arpajaiset, kahvia, tuote-esittelyä ym.

Järjestäjinä: Roche Oy, Suomen Reumaliitto ry ja Lahden Reumayhdistys ry
mukana järjestelyissä myös Pajulahden liikuntakeskus ja Lahden kaupungin liikuntatoimi