PÄRE LEHDEN PÄÄKIRJOITUS

Hyvät reumaystävät!

Tätä kirjoittaessa kesä on parhaimmillaan, lämpömittari näyttää yli hellerajan. Totuus kuitenkin on, kaikki loppuu aikanaan. Syyskausi alkaa ja yhdistyksen toiminta käynnistyy.
Eihän me kesälläkään ihan toimettomia olla. Kesäteatterit, ooppera ym. retket kuuluvat kesään. Tänä kesänä osallistujamäärä on ollut ennätyksellisen suuri. Nastolaan ja kumpaankin kesäteatterimatkaan halukkaita lähtijöitä on ollut enemmän, kun on voitu mukaan ottaa.
Mukava osallistujamäärä oli myös Savonlinnan oopperajuhlille.
Elokuussa tutustutaan Jyväskylään ja pitkälle matkalle lähtijöiden ohjelmassa on Verona, Venetsia ja Slovenian kauneimmat kohteet.
Bussissa kuuluva iloinen puheensorina kertoo vuoden teemastamme, ihmisten välisestä kohtaamisesta. Tyytyväiset, iloiset osallistujat on meille järjestäjille suurin kiitos ja voiman lähde. Lämpimät kiitokset kaikille osallistujille!

Syksyn ohjelmatarjonnasta korostaisin erikoisesti viestintäkouluttaja, taitovalmentaja Ritva Enäkosken videoluentoa. Hän antaa hauskalla, humoristisella tavalla eväitä pohtimaan omien asenteiden ja toiminnan vaikutusta muihin ihmisiin. Kannattaa laittaa heti kalenteriin ke 19.9. klo 18.00.

Jännitysnäytelmä nimeltä Sote jatkuu, jatkuu ja jatkuu… Sotesta on vaikea puhua selkeästi, koska se ei ole selkeä, näin kommentoi sotea Reumaliiton valtuuston puheenjohtaja, kansanedustaja Tarja Filatov. Nähtäväksi jää koska ja miten se toteutuu.

Lämpimät kiitokset presidentinvaaleissa Pieni Ele keräyksessä mukana olleille lipasvahdeille. Apusi oli mittaamattoman arvokas. Kiitos ja ensivuonna vahditaan taas lippaita.
Mielekästä, toimeliasta syyskautta! Tule mukaan mukavaan joukkoon. Meiltä löydät toimintaa, tietoa, tukea ja ystäviä.

Tapaamisiin

Helena Lindstedt