PÄRE LEHDEN PÄÄKIRJOITUS

Hyvät reumaystävät!

Elämme nyt uutta, ehkä normaalia aikaa. Kukaan ei tiedä, kuinka kauan tämä pandemia erilaisine rajoituksineen kestää. Toivottavasti se ei ole tullut jäädäkseen.

Yhdistyksessä toivoisimme, että syksyn aikana voisimme käynnistää toimintaa ja taas tavata ainakin melkein normaalisti. Jumpparyhmiin ja retkille pääsyä moni jo kaipaa.

Yhdistyksen toimintaan korona on tuonut isoja taloudellisia haasteita. Tilan vuokraus, myyjäiset, käsityömyynti ym. on ollut lähes kokonaan tauolla jo yli vuoden. Myös toimintaan saadut avustukset ovat pienentyneet, vastike ja muut kiinteät kulut on maksettava oli toimintaa tai ei.
Jos jäsenmaksun lisäksi haluat tukea yhdistyksen toimintaa, maksa lahjoitus Lahden Reumayhdistyksen tilille FI59 8000 1270 2537 93 viite 151920.

Jokainen pienikin lahjoitus arpajaisvoitoksi tai kahvipaketti yhteiseen käyttöön on meille arvokas apu. Haluathan, että yhdistys toimii jatkossakin. Kiitos jo etukäteen.

Iso lämmin kiitos kaikille Pieni Ele keräyksessä mukana olleille.
Valtakunnallisesti ja myös meillä tulos oli heikoin mitä koskaan on ollut. Jaksoitte kuitenkin istua ja vahtia lipasta, vaikka moneen tuntiin siihen ei mitään kilahtanut. Olette osa suurta talkoohenkeä.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme. Toivotaan valoisampaa syyskautta.

Yhdessä eteenpäin!

Helena Lindstedt
Lahden Reumayhdistys ry

Puheenjohtajaniltapäiväkahvit kuukauden 1. maanantai
klo 14.00, tai erikseen sovittuna aikana yhdistyksen tiloissa. Tervetuloa keskustelemaan mieltäsi askarruttavista asioista. Varaa aika etukäteen henkilökohtaiseen juttutuokioon p. 040 742 9302.