PÄRE LEHDEN PÄÄKIRJOITUS

Hyvät Lahden Reumayhdistyksen jäsenet ja reumaystävät

Elämme täysin poikkeuksellista aikaa, jota kukaan ei ensimmäisten korona uutisten tultua osannut kuvitellakaan. Poikkeuksellinen aika näkyy varmasti meidän jokaisen elämässä tavalla tai toisella.
Toisaalta on ollut aikaa ajatella, mitkä asiat ovat itselle merkityksellisiä ja tärkeitä.
Nähdä ja löytää pienistä asioista ilon ja mielen piristyksen aiheita. Monelle ulkoilu ja luonnon merkitys on kasvanut. Moni on myös tutustunut uudella tavalla tähän ihmeellisen digimaailmaan ja sen tuomiin moniin toiminta mahdollisuuksiin.

Liikuntatuokiot, kokoukset, konsertit ym. on tuotu omaan olohuoneeseen.
Toisille tämä aika on raskaampaa kuin toisille.

Kokemukset ja tunteiden vaihtelut on hyvin erilaisia eri ihmisellä. Jos mieli ei voi hyvin, kehokaan ei voi hyvin. Korona saattaa muuttaa meitä, mutta me jokainen valitsemme sen, miten se muuttaa. Suunta on jokaisen omissa käsissä.

Kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Reumayhdistys on mukana Pieni Ele keräyksessä Lahdessa, Hollolassa ja Padasjoella ja lipasvahteja tarvitaan.
Jokainen istuttu tunti on arvokas. Näin voit tukea yhdistyksen toimintaa ja lipasvahtina osallistut vuodentoimintateeman toteuttamiseen.
”Vapaaehtoisuus vahvistaa” Ennakkoäänestys on 7. – 13.4.2021 ja varsinainen vaalipäivä sunnuntaina 18.4.2021. Ilmoittautua voit toimistoon p. 03 782 7084 tai
Helena p. 040 742 9302. Kiitos jo etukäteen avustasi.

Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme tartutaan puhelimeen ja soitetaan läheisille, ystäville, kaverille ja kysytään kuulumisia. Tämä on pieni teko, mutta saajalle voi olla päivän pelastus.

Lämmin kiitos kaikille vuoden aikana yhdistystä tukeneille tässä hankalassa taloudellisessa tilanteessa.

Toivotaan, että tämä pandemia pian voitetaan ja päästään taas jatkamaan normaalia toimintaa innostavalla positiivisella otteella.

Hyvää alkanutta vuotta ja pysytään terveinä!

Helena Lindstedt
Lahden Reumayhdistys ry